Skip to content

UX/UI Designer

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands€3,600 - €5,300 per month

Job description


Als UX/UI Designer herken jij jezelf hierin

Je bent uitstekend in het creëren van betekenisvolle en gebruikersvriendelijke ervaringen. Met jouw oprechte interesse in processen, inzicht in de behoeftes en de juiste vraagstelling, krijg jij snel het ‘waarom’ boven tafel bij de klant. Je houdt van uitdaging, bent flexibel en dankzij jouw probleemoplossend vermogen en creatieve brein ben je in staat om met jouw design een passende flow van de experience te bedenken. Tot slot vind je het prima om zelfstandig te werken en neem je verantwoordelijkheid voor het gehele UX/UI specialisme.


Arbeidsvoorwaarden waar jij warm van wordt

 • Een uitstekend brutosalaris tussen de EUR 3.600 en 5.300 per maand op basis van jouw ervaring;
 • Een jaarlijkse bonus op basis van persoonlijk en bedrijfsresultaat;
 • 8.33% vakantiegeld én 25 vakantiedagen per jaar;
 • Hybride kantoor- en thuiswerk beleid;
 • De mogelijkheid om te werken vanuit ons kantoor op Curacao;
 • Laptop van de zaak en alle IT-middelen die jij nodig hebt om succesvol te zijn;
 • Reiskostenvergoeding van EU 0,19 per KM of OV kosten declaratie;
 • Vergoeding van je basispakket ziektekostenverzekering en een goede pensioenregeling bij a.s.r.;
 • Een maandelijkse vergoeding voor je telefoonabonnement;
 • Een fulltime functie vol uitdagingen, binnen een snelgroeiend bedrijf;
 • Een jaar contract met opvolgend een contract voor onbepaalde tijd, wanneer we elkaar helemaal hebben gevonden!
 • Alle ruimte en flexibiliteit om jouw talent verder te ontwikkelen, in samenwerking met onze Talent Development Specialist;
 • De mogelijkheid om je collega's beter te leren kennen, dankzij onze gezellige feestjes, etentjes en sport teamactiviteiten;
 • Een persoonlijke, gezellige en warme sfeer binnen de BearingPoint family!

*Deze arbeidsvoorwaarden zijn van toepassing op een fulltime dienstverband in Nederland.

In de functie UX/UI Designer

Onze verschillende software solutions zijn gebouwd ter ondersteuning van overheidsorganisaties in verschillende ontwikkelingslanden en eilanden, waaronder Curaçao, Anguila, Bonaire, Suriname, Peru, Ghana en Marshall Islands. De eindgebruikers zijn zowel de inwoners als de medewerkers van de Belastingdienst van Bonaire of Suriname. Met jouw werk maak jij samen met jouw team een impact op digitale transformatie van de gehele samenleving van deze landen!


Als UX Designer is het aan jou de taak om onze online portalen zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Jouw uitdaging is om het mooist haalbare weten te bereiken, binnen het budget van onze overheidsklanten. Tegelijkertijd is hetgeen wat je bouwt niet eenmalig bruikbaar, je kunt steeds een stukje customizen, finetunen en personaliseren bij iedere volgende klant.


Jouw proces begint bij het onderzoeken van de klant behoefte. Je zoekt voorafgaand uit welke informatie uitgevraagd moet worden, gaat in gesprek met de klant en stelt de juiste vragen. Je brengt de behoeften en knelpunten van verschillende gebruikersgroepen in kaart en analyseert deze. Je brengt alle elementen samen in een design voor een flow. Na akkoord van de klant, ga je aan de slag om het design om te toveren naar een interface-ontwerp. Met jouw designwerk heb jij een grote invloed op de digitale transformatie van deze landen en eilanden in ontwikkeling!


Waarom kies jij voor BearingPoint Caribbean?

Al meer dan 35 jaar is het onze missie om een bijdrage te leveren aan de digitalisering van overheden en samenlevingen over de hele wereld. In meer dan achttien landen wereldwijd zetten wij onze expertise en kennis in om kleine eilanden en ontwikkelingslanden te helpen transformeren met behulp van technologie.


Wij bieden innovatieve softwareoplossingen voor overheidsdiensten op het gebied van belastingen, sociale zekerheid, vergunningen en licenties die grote impact hebben op samenlevingen. Dit doen we met een warm, gepassioneerd, ambitieus en multicultureel team van 130+ collega’s vanuit Curaçao, Nederland, Colombia en Bonaire.


Job requirements

Wat hebben we van jou nodig?

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als UX/UI Designer;
 • HBO werk- en denkniveau of afgeronde studie in Media Design, Interaction Design, IT, Informatica etc.
 • Bekwaam in ontwerptools zoals Sketch, Figma en Adobe Creative Suite;
 • Kennis van Agile Scrum methodiek;
 • Sterk portfolio met UX/UI-ontwerpwerk;
 • Uitstekende communicatie- en samenwerkingsvaardigheden in Nederlands en Engels.

Herken jij jezelf? Ben jij de UX/UI designer die wij zoeken? Aarzel dan niet en solliciteer direct.

Heb je vragen over onze vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met onze Talent Acquisition Specialist: Nastazia Nikolakou, via Whatsapp / telefonisch +599 9 5253 092. Of solliciteer direct door je contactgegevens of LinkedIn profiel achter te laten via onderstaande button!

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable

Any questions about our vacancy?

Contact: our Talent Acquisition Specialist directly:

Nastazia Nikolakou

WhatsApp/phone +599 9 5253 092 Or apply directly by leaving your contact details or LinkedIn profile via the button below!

Nastazia Nikolakou