Challenge 2018

De winnaars van de Modeling Challenge 2018 zijn bekend! Kijk mee naar de after movie.


Heb jij de business process modelling skills die wij zoeken?

De BearingPoint Caribbean Modeling Challenge is een spannende modelleerwedstrijd. Tijdens deze dag ga je aan de slag met een uitdagende opdracht die je moet uitvoeren met ons business process platform – Be Informed studio. Je leert de ins and outs van het platform en krijgt een voorproefje van het echte modelleerwerk achter de systemen die wij voor onze klanten in het Nederlands Caribisch gebied implementeren.

Heb jij een bèta achtergrond of volg je een opleiding met enige affiniteit met IT? En zou je graag willen weten hoe het is om op Curaçao te wonen in het algemeen en bij ons te werken? Dan ben jij de persoon om deel te nemen aan de Modeling Challenge 2018.

De Challenge was vorig jaar een groot succes.
Bekijk hier de film:Inhouse Week

De winnaar van de Modeling Challenge wint een compleet verzorgde reis naar Curaçao voor een kennismaking met BearingPoint Caribbean! Je neemt een kijkje achter de schermen bij het International Solution Center, leert projecten kennen en maak je kennis met de modelleurs en Be Informed architecten die we in huis hebben.

Bekijk hier de ervaringen van de Challenge winnaars 2016 Boy en Vaya op Curaçao:Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan?

De Challenge 2018 vindt plaats op 20 maart tijdens de Bedrijvendagen Twente en op 21 maart tijdens de Bètabanenmarkt in Leiden. Ben je geen student van deze universiteiten en wil je toch meedoen? Stuur een mail naar onze recruiter Shadee Braun. Zij neemt vervolgens contact met je op om jouw deelname te bevestigen.

Hoe moet ik me voorbereiden?

Kort voor het event zullen we je op de hoogte stellen van eventuele oefenopdrachten en de benodigde software. Hou jouw email in de gaten en benader bij vragen altijd Shadee Braun, onze recruiter.

Wat moet ik meenemen?

Je laptop en een goed humeur! Je ontvangt in de aanloop naar de Modeling Challenge de informatie over waar je de benodigde software en oefenopdrachten kan vinden.

 


Mocht je toch nog iets anders willen weten neem contact op met Shadee Braun via shadee.braun@bearingpointcaribbean.com of +31 6 34 27 05 95

Lees hier meer informatie over de afgelopen edities.

Back to Top